Eten en drinken in Overijssel

Bij een vakantie hoort het er bij: uit eten, ontspannen op een terras en lunchen buiten de deur. In Overijssel zijn er natuurlijk ook genoeg gelegenheden waar je heen kunt. Wij zetten graag enkele suggesties op een rij!

De Librije, Zwolle

Luxe dineren is nooit meer hetzelfde na een diner bij De Librije. Zeer verfijnde gerechten, opgemaakt als kunstwerkjes en verrassende smaken en texturen. Behalve heerlijk eten is het ook mogelijk om kookworkshops te volgen én is overnachten mogelijk in Hotel Librije.

Restaurant TAO, Enschede

De beste sushi van Enschede eet je bij TAO! Om de Japanse beleving compleet te maken beschikt het restaurant over drie Tatami 'zitkuilen'. Door een kleine aanpassing in de traditionele Tatami is er voldoende ruimte om de benen kwijt te kunnen, waardoor het dineren echt een feestje is!

Grand café Docks, Hardenberg

Lunchen, dineren, vanaf het terras genieten van het prachtige uitzicht over de Vecht of het water op met een sloep of kano. Het grand café is van vele markten thuis! De maritieme sfeer waarmee het grand café is ingericht zorgen voor een prettige ambiance. Dankzij de parasols en terrasheaters is het bovendien altijd genieten bij Docks!

Vindom Wine Bar, Oldenzaal

Goede wijnen, lekker eten en heel gastvrij: dat is Vindom. Of je nu een aperitief wilt drinken of lekker lang wilt tafelen, de mogelijkheden zijn reuze!

Heb jij nog aanraders die echt niet mogen ontbreken? Laat het ons weten!

De ene dag is drukker dan de ander en sommige restaurants zijn snel volgeboekt. Wil je echt ergens heel graag dineren? Dan willen we je zeker adviseren om van te voren telefonisch contact op te nemen om een tafeltje te reserveren. Niets is zo vervelend als teleurstelling! Ook met grotere groepen is het altijd verstandig van te voren even te bellen. Het personeel kan dan rekening houden met de tafelschikking!

Bekijk ook eens: