Lekker zwemmen tijdens de kampeervakantie!

In Nederland zijn er veel campings met zwembad, ook in Overijssel! De meeste campings van Ardoer hebben een binnen- en/of buitenzwembad waar iedereen lekker kan zwemmen. Neem een frisse duik tijdens de zomermaanden of trek baantjes in het binnenbad ter ontspanning. Voor de allerkleinsten is er een kleuter- of peuterbadje aanwezig. Voor de wat oudere kinderen zijn er supersnelle glijbanen voor wat actie!

Wat neem je mee?

Tijd om de tas in te pakken om mee naar het zwembad te nemen. Trek je badkleding alvast aan onder je gewone kleding of stop het in je tas. Vergeet ook je handdoek niet! Wil je dat je haar droog blijft? Dan is het verstandig om een badmuts mee te nemen. Voor meisjes met lang haar is een haarelastiek ook prettig, net als een borstel om je haren in model te brengen na het zwemmen. Zit het zwembad op de camping, dan hoef je geen snack en drinken mee te nemen, want die zijn gewoon verkrijgbaar! Vergeet dus niet om ook wat kleingeld mee te nemen.

En dan: tijd voor een duik!

Wat kan je allemaal verwachten van een zwembad? Nou… Een heleboel! De kleuter- en peuterbaden hebben vaak een antislip laag voor extra grip. Deze baden zijn vaak tussen de 15 en 30 centimeter diep. Ook vind je hier verschillende waterelementen en spuitdieren waar de kinderen mee kunnen spelen. Dit staat garant voor een hoop waterpret!

Voor de wat oudere kinderen is ook van alles te beleven. Denk aan supersnelle en lange glijbanen waar ze van af kunnen roetsjen. Op sommige campings zijn er grotere waterelementen aanwezig! Liever gewoon baantjes trekken? Ook dit is mogelijk in het zwembad. In de zomer kan je heerlijk langs het zwembad liggen en genieten van de warme temperaturen, terwijl de kinderen lekker spatteren en spetteren in het water.

De zwembaden hebben ruime omkleedhokjes en kluisjes waar je veilig je kleding en spullen kan opbergen zodat je kan genieten van een middag aan het zwembad. Vergeet geen kleingeld voor het kluisje mee te nemen. Zowel de binnen als diverse van de buitenbaden zijn verwarmd zodat je heerlijk kunt ontspannen in het warme water.

Kun jij ook niet wachten om een duik te nemen in het zwembad? Boek dan nu een camping in Overijssel met zwembad!

Campings in Overijssel